mari ikuti blog ini....

Monday, August 23, 2010

CHM lite2

selamat bersua kembali di blog ini. hari isnin dtg semula. sekejap je masa berlalu. puasa pun dah tak terhitung berapa hari yg berlalu. seperti biasa meneruskan kehidupan di ofis. tidak byk yg berlaku pada hari isnin. semangat kerja pun lite2 sahaja.

hari minggu lps menghabiskan masa di rumah. rajin pulak nk kemas rumah hari sabtu. bukan la kemas sgt pun. sapu2 je. sabtu berbuka di Doorsett KL jemputan Jam Mak Dar. balik rumah dan melepak di rumah sehinggalah jam 6 pagi keesaokkannya. gigih berjaga. dan pengalaman yang tak mungkin saya lupakan. (amanda sila senyap!!! tp sure nanti wanita india tuh akan tahu)

ahad memang ambil kesempatan untuk bermalasan di rumah. memang tak buat ape2. bangun pun lambat. lps zohor terus konon2 sambung wat keje rumah. kemas2 bilik lite2. dah lama tak bermalasan mcm ni. kalu status FB saya tulis bermalasan sekali pun itu sebenarnya tidak benar. sukar untuk saya bermalasan.

dan isnin kembali. 23 ogos. bulan ogos spt biasa adalah bulan menghitung hari. hahahahahah...ok2...mahu keluar...bye2...