mari ikuti blog ini....

Sunday, March 29, 2009

rutin baru akan bermula....

lalalala...jam sudah menunjukkn pukul 0110...mungkin ni la mlm2 akhir saya akan tdo lmbt..pasni nk ke x nk saya terpaksa tdo awal..huhuhu....lusa (1 april) saya akan mula berkhidmat sbg kakitgn kerajaan..huhuhu...alhamdulillah..akhirnye saya dpt gak keje kat melaka ni...

saya sgt2 suke n bersyukur pada Ilahi..pg2 td saya dpt panggilan mengatakan saya diterima berkhidmat dan lapor diri pada 1 april jam 8 pagi..wat???!!!..8 pagi..huhuh.. bermkna insominia saya harus dipulihkan..no more tdo lmbt... saya mcm x percaya je..lps dpt panggilan 2 saya smbg tdo..n ble bgn rs mcm mimpi je..betul ke x.. n saya cek hp n mmg ade panggilan dari no pejabat..sah la 2 kan.. saya pun terus memberitahu mak.. mak hepi la akhirnye anak die yg x de keje ni dpt gak keje..huhuhu... thanks mum kerana bersabar memberi nafkah kepada anak mu selama ini..hehehe..LUV U MUM...saya pun turut berkonsi kegembiraan dgn ahli keluarga lain..sume memberikan semgt utuk saya memulakan tugas baru..thanks kat akak2 n abg2.. n x lupa dengn ber4..thnks korg support aku..so pas ni sebrg entry akan dibuat lbh awal kerana saya terpaksa tdo awl..huhuhu....

hr ni td byk keje yg x selesai..sepatutnye saya nak g post office nk renew lesen..tp x gak wat...nk print borang jwatan kosong x gak wat..hahhaha..sbb td saya pergi menonton Talentime.... errmmm...

cite die sgt best.. saya mmg suke karya yasmin ahmad.. n kali ni sekali lg yasmin x mengecewakan penonton.. spt biase cerita yg simple.. tp byk pengajaran.. kasih syg, perpaduan, semgt, n mcm2 lg.. part plg saya suke adalh watak hafiz dan ibunya..sgt menyentuh perasaan... n saya rs cerita ini mmg patut ditonton oleh semua rakyat malaysia..tahniah Yasmin Ahmad...

pas ngok mvie td g mkn2 jap n pas kak ngah blk keje dok umah je la..huhuhu..

actully saya x sabar menungu 1 april utk mula berkhidmat... x sabar memulakan suatu yg baru... saya sgt bersemgt untuk menjalankan tugas... apa yg saya harapkan semoga rezeki ini mendapat berkat dan Tuhan memudahkan segala urusan saya kelak..insyaAllah....

saya janji saya akan bekerja keras dan melakukan yg terbaik..maka lps ni rutin baru akan bermula....hehehe...

saya kene la pratik tdo awl mlm ni..sok nk bgn pg g renew lesen...kalian doakn kejayaan saya ye...
selamat malam....

5 comments:

  1. a new day has come...keje elok2.

    ReplyDelete
  2. tahniah!!!!!!!!!!!!!
    *terharu baca*

    boleh blanje dah pasni.
    yahuOuoOu!!
    XD

    ReplyDelete
  3. tahniah!!im really happy for u..i ni camne tertinggal kat private..huhu

    ReplyDelete