mari ikuti blog ini....

Thursday, February 25, 2010

hoping for miracle....

Tibe2 di kala ini terasa ingin menulis. Mungkin sbb malas nk buat kerja dan malas nk bercampur gaul dgn masyarakat. Maka dok menghadap pc ni dan menulis.

Kebelakangan ini saya sgt berharap satu keajaiban akan berlaku dalam hidup ini. Mungkin satu perubahan baru kepada diri saya. Tp mcm dh penat menanti, so mungkin bukan rezeki saya. Bukan rezeki juga bermaksud kekecewaan berganda bagi saya. Bermula dgn Malaysian top host 2010.

Ye2, saya hantar penyertaan thn ni. Jgn nk ckp saya berangan ye. Sbb saya hantar bkn la utk tayang muke kat tv. Tp bidang ni adalah smthng yg saya minat dan saya tahu saya boleh buat kerja ni. So sape2 nk maki saya sbb tak sedar diri or berangan, meh sini saya tampar muke anda. Errrmmm.. maybe saya belum cukup bagus untuk mnjd finalis spt mereka yg 10 itu. Tahniah buat kalian. Yeaahhh!!!

Telah termaktub bukan rezeki saya thn ini. Muhasabah diri, mungkin ade kekurangan yg perlu saya baiki. Mungkin juga ALLAH telah membina jalan yg lebih baik buat saya. So jgn putus asa, terus kan berusaha mencari satu jalan terbaik utk diri sndr. I LOVE ME!!!

Ok, stakat ini sahaja. Minggu ni saya mahu mencari kegembiraan. Tolong gembira kan saya


1 comment:

  1. heeee...dh tau ke result malaysian top host tuh?

    ReplyDelete