mari ikuti blog ini....

Tuesday, November 9, 2010

Sila Jawab Guna Pensil 2B

I tak tahu la sama ada blog ini ada pembaca atau tidak. I harapkan ada la yang sudi baca dan berkongsi cerita di alam maya ini. ok, hari ini i nk tanya pendapat semua.....

Mungkin ada yang tahu siapa diri i sebenarnya dan ada yang tahu apa i buat kan. begini, i pernah terfikir untuk buat entry berkaitan dengan kerja2 i. kalau i update story2 berkaitan kerja i rasa u olls sure suke sebab nak tahu gosip2 kan...haiisshh.. tak baik tau...

Actually i buat blog sebab kat sini lah i nak lari dari kerja. Menaip bukan cerita kerja dan secara bebas i boleh cakap ape2. tapi ada gak berpendapat i boleh share berita-berita sensasi kat sini. Errrrrmmmmm... nnti dah jadi macam i buat kerja kat blog ni.... cmne??

U olss nak gosip? Atau mungkin lebih baik seperti biasa kita kongsi cerita yang bukan pasal kerja?

U olss nak camne?

Sebagai pendahuluan i nak bgtau gosip ....... tak de gosip....lalalala...

Ala, lagipun dah banyak blog2 yang cerita pasal gosipkan..so i tak nak la terlibat sama....

3 comments:

  1. jgn tulis gossip kat sini.
    nnti derang tak beli majalah.
    hahhahaa.....

    ReplyDelete
  2. best gak taruk gosip kat sini..hahaha

    ReplyDelete
  3. xyah la weh...ko bukan byk gosip pn....keh3

    ReplyDelete