mari ikuti blog ini....

Monday, December 13, 2010

impian...

Jom kita hadap sebentar blog ini. dah lama tak update kan. Pertama al-fatihah buat arwah atok yang kembali ke rahmatullah pada khamis lepas. Alhamdulillah semua urusan jenazah berjalan lancar. Semoga roh atok di tempat di kalangan orang-orang beriman.

Jadi sekali lagi hujung minggu i adalah tidak menjadi hujung minggu. Tak baik merungut kan. Tempoh bersedih pun i rasa harus ditamatkan. Apa yang penting sentiasa ingat pada yang telah tiada dan sedekah kan al-fatihah.

Balik rumah ku yang indah, i kembali jadi gila. Makin menjadi-jadi perangai kami dalam rumah. Ibarat seperti tiada dunia lain. Bahagia sgt duduk di rumah itu. Kalau sape2 nak join aktiviti kami silalah. Mungkin susah u olss nk jumpa housemate yang mcm kwn i ni. hahahahah..... kalau sume blur2 ape aktiviti kami, dan nak tahu, meh la join sekali. Kami alu-alukan. Syaratnya, sila tinggal semua barang anda di belakang pintu masuk.

Minggu ini kembali bekerja seperti biasa. Setakat ini tak lah byk sgt kerja yang menanti. Tapi i hanya menanti segala kesibukan yang bakal melanda. I sangat suke kerja i.....kata ko!!!!!!

I ada satu lagi impian yang belum tercapai dalam rumah itu. Errrrrmmmm.......i harus laksanakan impian sebelum housemate sorang lagi masuk........

*** 1, 2, 3, 4 i dah lalui.....so i nak lebih dari empat!!!!

1 comment:

  1. mari kita laksanakan semua impian kita sebelum org ketiga masuk ke umah!!!!

    ReplyDelete