mari ikuti blog ini....

Friday, January 14, 2011

nama

Kembali mencuri masa. Boss saya dah dua hari MC. Maka, i ada la sikit2 peluang nak coret-coret di blog saya yang sepi dan sendu ini. bukan ramai yang baca pun. Awak semua tahu tak, saya dah tukar tempat. Ala, tukar sebelah je. Tapi saya suka tempat ni. agak terselindung skit. Jadi kalau bos besar lalu, sempat la saya nak minimize kan page youtube yang saya buka. Yeeaaahhhh!!!!

Tentang entry saya sebelum ini. awak semua tak pergi pun melawat page HAI. nape tak klik ‘like’ kat situ. Klik ramai-ramai tau. Terima kasih. Saya hargai semua jasa anda.

Dah seminggu alan mula duduk serumah. Seperti yang saya cakap, lengkaplah rumah kami bile sudah bertiga. Tapi rumah kami masih belum ada nama. Nama bagi nama apa kat rumah kita??? Ada cadangan?? Sila angkat tangan. Saya nak panggil mansion je. Sebab rumah kami sangat seram. Tapi macam tak baik je.

ini muka-muka yang duduk serumah

cerita lain plak – saya tak tahulah kenapa sejak akhir-akhir ini banyak sangat roadblock. Saya sangat down. Ada polis semua tahu bahawa roadtax saya telah tamat tempoh. En.polis, sabar lah ye. Jangan saman saya. nanti saya hidupkan semula cukai jalan saya. tunggu ye.

Ok, saya mahu sambung kerja. Kerja apa? Errrrmmmmm.......... berfikir....

No comments:

Post a Comment