mari ikuti blog ini....

Thursday, November 10, 2011

Terima kasih kalian

Hati tidak keruan entah kenapa. Akal tidak dapat menafsir apa kata hati. Adakah sistem ini tidak lagi berfungsi untuk menterjemahkan apakah tidakan yang wajar. Susah bila akan dan hati tidak selari. Takut nanti tersungkur pabila melangkah. Pincang pabila berkata atau mungkin kabur pandangan bila melihat.

Penat. Memang penat. Semua serba tak kena. Gelap. Tak nampak sebarang cahaya di hadapan. Maka, mana jalan untuk melangkah. Takut untuk ke kiri dan kanan belum tentu ada pasti.

Setakat ini saya masih tersenyum. Di sisi teman-teman. Gelak ketawa dan riang. Syukur ada mereka. Terima kasih kalian.

Bicara soal hati. Biarlah sendiri je yang tahu. Eh, kalau dah masuk soal hati ni jgn nak skema sgt..errrrmmm... I tak tahu la skrang ni. Ye2, memang I mudah suka kat orang. Awak pegang tangan pun, saya boleh jatuh cinta. Tapi saya tak de kuasa nak baca hati awak. So, saya tak tahu apa yg awak rasa. Kalau ini permainan awak, saya tak main sgt main2 game cinta ni. Kalau stupid zombie or jewels bleh la. Tolonglah awak.

Mungkin silap saya suka sangat kat awak. Tapi awak pun beri jalan yg selesa utk saya pada awal nya. Saya tak tahu ape maksud segala apa yang telah berlaku. Harap2 bukanlah sekadar permainan awak utk kelebihan diri awak.

Ok, setakat ini, keputusan saya adalah untuk berundur. Sebelum saya makan hati, baik saya makan nasi. Takut nnti saya yang rengse. Padan muka sendiri.

Kalau awak sayang saya, bahagianya saya. Tapi saya pasti macam tak mungkin je.

Awak jaga diri baik2.

No comments:

Post a Comment