mari ikuti blog ini....

Monday, September 27, 2010

GELAK TAWA

Rajin pulak untuk blogging hari ini. Kalau ini selesai di taip makan akan di publish. Tapi kalu setakat separuh jalan, maka tidaklah maknenye.

NAWAL’s reception.

Pertama tahniah kepada NAWAL & FIRDAUS. Telah selamat bergelar suami isteri. Bernikah pada 24 sept dan reception pada 25 sept 2010. TAHNIAH.

Majlis perkahwinan, bukanlah nak pergi makan melantak sangat. Pertama of course menerima jemputan dan wajib lah datang untuk meraikan orang yang diraikan. Tapi yang lebih menarik adalah berjumpa rakan-rakan lama. Yeaaaaahhhh!!!

Masa dan ketika inilah dapat berjumpa. Nak tunggu untuk semua berkumpul memang sangat susah. Semua dah ada komitmen masing2. apa kan daya. Sangat seronok berjumpa mereka.

Nawal n me. Kami kenal masa belajar dulu n sama kolej n sama JAKSA. Dan rakan2 yang dtg sah2 la seangkatan dengan kami semua. Masa ni lah nak update cerita masing2. dah kurus, dh gemuk, dah tunang, dah nak kawen, keja mana, still blaja, duduk mana n ada jugak yg dh tukar no tell. Masa ni la nk update semua info2. huhuhuhuuh.....

Bile dah berjumpa memang kecoh la kan. Gelak tawa bagai. Pengantin bergambar atas pentas kami sibuk kat bawah syok sendiri amik gambar. Hahahaha....

Hasilnya sile ke facebook saya ye.

Sangat seronok berjumpa kalian semua. Sayang korang semua. Sape punye turn lepas ni??? Tunggguuuuu......

-cerite sebelum gelak-tawa-

sampai je dewan n masa nak cari parkin dah ramai orang dah masa tuh. Takut jugak saya lambat.malu je kan.

Dari saat turun kerete, hingga ke lif, dan dari lif ke registration sume tetamu jalan berdua n ada yg bawak anak bagai. SAYA??

Down!!! Dengan lajunya saya jalan sorang2... sedehnye... n at that moment saya mula terfikir, i hate wedding. Saya rasa lepas2 ni saya akan datang reception sorg2 tanpa teman. Nak sedeh tapi nak buat camne kan. Dah memang saya single n i’m happy with it.

Selamat la nawal tak asingkan meja ikut kategori single n couple. Huhuhuuhu.....

Tapi sedeh tak lama. Bile jumpa kawan2 n bergelak tawa, saya dah mula happy... yeaaahhhh!!!

terima kasih kalian.


*gambar sila rujuk FB k*

No comments:

Post a Comment